Jarošovský Šohaj 14% - Pet 1l
Kód: JA-SO-PETSouvisející produkty
Seznamte se s jejich prvním ležákem, který uvařili s použitím českého chmele Harmonie. V receptuře se snažili docílit dobré pitelnosti a příjemné vůně. Posuďte sami, zda se jim...
Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do...
Přesně 700 let Topolná čekala na první várku piva. Dnes můžeme nabídnout hutnou desítku, světlý a polotmavý ležák nebo další pivní speciály.
Náš první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...
Slova sládka Petra Hauskrechta: „Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady...
Polotmavý ležák vařený s přídavkem karamelového a vídeňského sladu, díky čemuž získává karamelovo-sladovou chuť
Vhodné pro vás, kteří nemusíte při sportu limču - turisti, cyklistiki, fotbali a vyznavači jiných míčových sportů, prostě Vy všichni, kteří jste rádi v pohybu, ochutnejte...
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Jarošovský Šohaj 14%
Po přivonění k pivu Vás zaujme vůně chmele s lehkými tóny citrusů. Po napití ucítíte plnější sladové tělo s chmelově kořenitou střední hořkostí s pozdějším nástupem. Díky síle piva může být rozpoznatelná i lehce alkoholová chuť. Pro toto pivo je typický nižší až střední říz..
Parametry produktu Jarošovský Šohaj 14%:
- Stupňovitost: 14% EPM
- Obsah alkoholu: 6% obj.
- Hořkost IBU: 26
- Barva EBC: 11
- Kvašení: spodní
Složení produktu Jarošovský Šohaj 14%:
- pitná voda
- ječný slad (světlý, karamelový)
- chmel (Žatecký poloraný červeňák)
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Pivovarská 303, 686 01 Uherské Hradiště 1-Jarošov
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlé, Silné pivo, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
EBC: | 11 |
EPM: | 14% |
Chmely: | 4x chmelené třemi druhy chmele včetně chmele Kazbek a Vital |
IBU: | 26 |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 6% obj. |
Pivovar: | Jarošovský Pivovar |
Slady: | světlý, mnichovský |
Položka byla vyprodána… |
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Užijte si mozaiku chutí a vůní s jejich pivem, na které byl použit americký chmel Mosaic i na studené chmelení. Pivo se vyznačuje jemnou citrusovou vůní a příjemnou hořkostí.
Pro speciál Myslivec je charakteristická typická lehce kouřová, až uzená chuť nakuřovaného sladu, příjemné chmelové aroma, a mírně kořeněná hořkost.
Jak sám název napovídá, tento světlý ležák vyniká svou vysokou hořkostí. Plzeňský slad, který je zde zastoupen ve stoprocentním sypání, je zcela převálcován chmelovou bouří,...
Vhodné pro vás, kteří nemusíte při sportu limču - turisti, cyklistiki, fotbali a vyznavači jiných míčových sportů, prostě Vy všichni, kteří jste rádi v pohybu, ochutnejte...
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
Tento jantarový speciál zaručuje jedinečný zážitek. Vyniká sytou barvou, vyšší hořkostí s kořeněným charakterem a příjemným chmelovým dozníváním.
Micro DH IPASvětlé výčepní pivo, svrchně kvašené, chmelené za studena. Uvařeno v kooperaci s polským pivovarem Maryensztadt.
Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...
Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.