Kyjovský pivovar - pivo v Pet
Na této stránce najdete různé PET lahve z Kyjovského Pivovaru. Tak na co ještě čekáte, jděte je omrknout. ;-)
#showmore#
Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého. Pivo zde vaří dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva vyrobená v Kyjovském pivovaru jsou spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky. Každý měsíc (kromě letních měsíců) pivovar také nabízí pivní speciály.
Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je...
Představujeme náš slavnostní ležák, který byl speciálně uvařen k oslavě 10. výročí založení Kyjovského pivovaru. Tento jedinečný ležák vznikl za použití japonské metody Ichiban...
Kyjovský Pivovar
Kyjovský Pivovar je významnou pivovarnickou institucí v České republice. Jeho dlouhá historie, kvalitní piva a zapojení do místní komunity ho činí jedinečným místem pro pivní nadšence.
Sortiment piv
#showmore#
Kyjovský Pivovar nabízí širokou škálu pivních stylů, které uspokojí různé preference pivních nadšenců. Mezi nejoblíbenější piva patří tradiční ležáky s plnou chutí a jemnou hořkostí. Dalšími oblíbenými styly jsou například světlé pivo, pšeničné pivo a silné speciální piva s výraznou chutí a vůní. Každý z těchto pivních stylů je pečlivě vyroben s láskou a odborností, což zajišťuje jejich výjimečnost.
Způsob vaření piva
Kyjovský Pivovar se pyšní tradičním způsobem vaření piva, který se řadí mezi ty nejkvalitnější. Pivovar pečlivě vybírá suroviny z regionálních dodavatelů, jako je kvalitní slad a chmel. Vaření piva v pivovaru Kyjov je proces, který vyžaduje preciznost a řemeslnou dovednost. Od smíchání surovin po fermentaci a dlouhé stárnutí v tanku se každá fáze vaření pečlivě kontroluje, aby byla zajištěna konzistentní kvalita a chuť.
Historie Kyjovského Pivovaru
Kyjovský Pivovar byl založen začátkem 16. století a od té doby si získal vynikající pověst svými tradičními recepturami a kvalitním pivem. Pivovar začal jako malá rodinná podniková záležitost a postupem času se rozrostl významným hráčem na české pivní scéně. Přestože se průběžně modernizoval, vždy si zachoval tradice a postupy vaření piva, které se předávají z generace na generaci.