Kořenící směsi
Koření Petra Stupky
Koření jsou neodmyslitelnou součástí našeho jídla. Přidávají do něj chuť, aroma a barvu. Existuje mnoho druhů koření a každý z nich má své vlastní specifické vlastnosti. Všechny nás spojuje láska k jídlu. Vaření je cestou, jak přinášet radost Vám i Vašim blízkým a s dobrými surovinami a vybavením se ta radost násobí! Namíchal jsem proto pro nás, milovníky jídla a vaření, různé směsi voňavého koření a vybral také nádobí a kuchyňské potřeby, které sám doma i k práci využívám a věřím, že budou dobře sloužit i Vám.
Kdo je Petr Stupka?
Petr Stupka je český kuchař, sommelier a autor kuchařek. Narodil se v roce 1975 v Brně a svou kariéru začal jako číšník v renomovaných pražských restauracích. Později pracoval jako kuchař v Londýně a New Yorku. V roce 2010 se vrátil do České republiky a otevřel vlastní restauraci.
Jak používat koření Petra Stupky?
Koření Petra Stupky můžete používat v různých receptech, jako jsou omáčky, marinády, polévky, ale také masové a zeleninové pokrmy. Důležité je dodržovat správné množství koření a jejich vhodné kombinace, aby jídlo bylo chutné a vyvážené.
Kde koření Petra Stupky zakoupit?
Jen o kousek níž, na našem e-shopu nebo v naší prodejně v Uherském Hradišti.
Nejprodávanější
Příběh dobré domácí kuchyně - slovy kulináře Petra Stupky
Všechny nás spojuje láska k jídlu. Vaření je cestou, jak přinášet radost Vám i Vašim blízkým a s dobrými surovinami a vybavením se ta radost násobí! Namíchal jsem proto pro nás, milovníky jídla a vaření, různé směsi voňavého koření a vybral také nádobí a kuchyňské potřeby, které sám doma i k práci využívám a věřím, že budou dobře sloužit i Vám.