Kyjovský pivovar
Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého. Pivo zde vaří dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva vyrobená v Kyjovském pivovaru jsou spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky. Každý měsíc (kromě letních měsíců) pivovar také nabízí pivní speciály.
-
Kyjovský pivovar - lahvové pivo
-
Kyjovský pivovar - pivo v Pet
-
Kyjovský pivovar - sudové pivo
-
Kyjovský pivovar - pivo v plechu
-
Kyjovský pivovar - limonády
Nejprodávanější

Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...

Domácí pivovarská limonáda vyrobená ze sladiny (meziprodukt při výrobě piva) s příchutí citrónu a broskví.