Kyjovský pivovar
-
Kyjovský pivovar - lahvové pivo
-
Kyjovský pivovar - pivo v Pet
-
Kyjovský pivovar - sudové pivo
-
Kyjovský pivovar - pivo v plechu
Nejprodávanější

Dopplebock je pivo zlaté barvy, jehož předností je výrazná chuť sladu. Chmel pozvolně doznívá. Výrazné tóny chutinenechají pochybovat o vysokém obsahu alkoholu tohoto pivního...
Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého. Pivo zde vaří dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva vyrobená v Kyjovském pivovaru jsou spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky. Každý měsíc (kromě letních měsíců) pivovar také nabízí pivní speciály.