Pivovar Huhňák
Je nová značka piva bez zásadní vazby na jakýkoliv pivovar. Pivo se vaří na zakázku, na základě jasně specifikovaných kritérií podle staré receptury Františka Huhňáka výhradně v českém pivovaru, který je schopen dodržet tradiční postup výroby a zajistit tak maximální kvalitu piva.
Vlajkovou lodí je Huhňák MAXX 11°. Je to pivo vařené tradičním způsobem a to výhradně z pečlivě vybraných sladů určených pro výrobu českého piva. Vaří se v historické měděné varně s přímým ohřevem a je chmeleno 3 krát Žateckým chmelem, bez použití chmelových extraktů a bez jakéhokoliv nahrazování sladu cukrem (zásadně odmítáme levnější variantu HGB, tj. High Gravity Brewing = vysoké dávkování vody do hotového piva tzv. „Eurovýroba“). Hlavní kvašení probíhá na spilkách v otevřených kvasných kádích (nepoužíváme CK tanky). Dokvašování a zrání probíhá v historických ležáckých sklepích s dobou ležení min. 40 dní.Výsledkem je tradiční, poctivý a řemeslně vyráběný ležák plné chuti s výraznou hořkostí a možností označení „craft beer“ = pivo z rukodělného pivovaru, bez záměrného snižování kvality kvůli levnější výrobě a pouze ze základních surovin.