Kyjovský ležák 12° Vilík - 5L soudek piva
Kód: KY-MED-5LSouvisející produkty
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele....
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
Vilík 12° - 1l Pet Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem. Výsledkem...
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele....
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
Detailní popis produktu
Soudek 5l - Kyjovský ležák 12° Vilík
Pivo doplněné jemným chuťovým tónem místního Kyjovského medu. Pozitivně působí nejenom na chuťové pohárky, ale také díky šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje příjem živin o vitaminy a antioxidanty, které jsou v medu obsažené.
Parametry produktu Kyjovský ležák 12° Vilík
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 4,5% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu Kyjovský ležák 12° Vilík
Balení:
- Pivní soudek 5l
Adresa: tř. Komenského 596, 697 01 Kyjov
Doplňkové parametry
Kategorie: | 5l soudek piva |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Ochucené pivo, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 5l |
Obsah alkoholu: | 4,5% obj. |
Pivovar: | Kyjovský pivovar |
Složení: | pitná voda, ječný slad, med, upravený chmel |
Stupňovitost: | 12% EPM |
Kumburák, 12° světlý ležák. Kumburák je světlý ležák plné chuti se sametovou pěnou. Název dostal podle zříceniny hradu Kumburk, která se nachází nedaleko novopackého pivovaru.
Tradiční ležák s bohatou pěnou, vyváženou plností a lahodně hořkou chutí, která pobízí k dalšímu napití. Vhodná pro chvíle zábavy s přáteli a kamarády, při grilování masa či ryb.
Světlé výčepní pivo nižší stupňovitosti, svěží chuti, světlé zlatavé barvy, s příjemnou vůní a jemnou hořkostí. Receptura piva Pražačka vychází z piv, která se v Čechách vařila...
Kdo jiný rozpozná kvalitu než pravidelný štamgast? Dudák 11 mezi našimi věrnými zákazníky dlouhodobě vede. Štamgastům chutná vybalancovaná střední hořkost, vychutnávají si vyšší...
Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen...
Klasický český světlý ležák sytě zlaté barvy, dokonale vyvážené chuti se zřetelným dozvukem chmelové hořkostí a jemnou chmelovou vůní.
Pivo vyšší plnosti a silnějším řízem je uvařeno podle originálního receptu z počátku 20. století. Jeho chuť umocněná zlatou barvou s odlesky až do červena, navozuje mimořádný...
Pivo Petra Voka, dřívější označení speciální řezané Třináctka. Polotmavé pivo Petra Voka: Ideální nápoj pro ty, kteří mají rádi také tmavší piva. Náš Vok má 5,3 % objemových...
Nedaleko Nové Paky je hrad Pecka, kde svého času působil velký osvícený šlechtic Kryštof Harant z Polžic, Bezdružic a pán na Pecce. Ten byl popraven jako jeden z českých pánů na...
Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí....
Tradiční a dlouhodobě úspěšná značka Novopackého pivovaru. BrouCzech Lager je světlý ležák vynikající plné chuti a zlatavé barvy. Spolu s tradičním způsobem vaření z...
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku Bernard.
Výčepní pivo, vařené tradičním českým postupem se třemi dávkami chmele, kvašené v otevřených kvasných kádích, a dochmelované zastudena čtvrtou dávkou speciálního chmele pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.