Kojetínský Rybář 12° - Pet 1l
Kód: KO-RY-PETSouvisející produkty

V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...

V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...


Světlý nefiltrovaný a nepasterovaný ležák lahodné chuti vařený na vyšší hořkost ze sladu z vlastní humnové sladovny a žateckého chmele Vital. Charakterové vlastnosti: plná...


V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....

Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.

Seznamte se s jejich prvním ležákem, který uvařili s použitím českého chmele Harmonie. V receptuře se snažili docílit dobré pitelnosti a příjemné vůně. Posuďte sami, zda se jim...

Slova sládka Petra Hauskrechta: „Řekl bych královna mezi pivy. Uvařit dobrou dvanáctku, to je malá maturita pro každého sládka. Cílem Brněnské 12 není udivit ani překvapit, jen...

Pivo svrchně kvašené s obsahem alkoholu 5° . Horácké pivo se vyrábí z českých chmelů, pěstovaných v Žatecké oblasti a moravských sladů z Hané. Při výrobě piva používáme...

Topolské výčepní pivo vás příjemně překvapí svojí plností a chmelově výrazným projevem. V nabídce jde o nejvíce hořký mok, který zahání žízeň s chutí opravdového piva.


V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Rybář 12°
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v regionální humnové sladovně. Rybář je charakteristický vyšší plnosti, řízem a výbornou pěnivostí.
Parametry produktu Rybář 12°:
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 4,8% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu Rybář 12°:
- pitná voda
- ječný slad
- žatecký chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,8% obj. |
Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
Průměrný EPM: | 12% |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |

Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.