Kojetínský Rybář 12° - Pet 1l
Kód: KO-RY-PETSouvisející produkty

V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...

Vídeňský ležák je pivo vyrobené spodním kvašením s příjemnou sladovou chutí a s tóny karamelu a žateckého chmelu (ŽPČ)

Jak sám název napovídá, tento světlý ležák vyniká svou vysokou hořkostí. Plzeňský slad, který je zde zastoupen ve stoprocentním sypání, je zcela převálcován chmelovou bouří,...

Světlé svrchně kvašené pivo chmelené aromatickými chmely citra + sabro + rakau + polaris. Lehký svěží ejlík.

Silné světlé pivo svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech.

Světlý ležák – Rok se s rokem sešel a opět sem blíží svátek a narozeniny našeho dvorního zahradníka Mirosalva. Proto opět pro tuto příležitost uvařili toto pivko. Ležák...

Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...

Vybalancovaný ležák se směsí moravských sladů a Žateckého poloraného červeňáku. Nic víc nic míň, zkrátka prémiová poctivá 12ka.

Polotmavé spodně kvašené speciální pivo vařené z 80% vídeňského sladu.

Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...

Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Rybář 12°
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v regionální humnové sladovně. Rybář je charakteristický vyšší plnosti, řízem a výbornou pěnivostí.
Parametry produktu Rybář 12°:
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 4,8% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu Rybář 12°:
- pitná voda
- ječný slad
- žatecký chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,8% obj. |
Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
Průměrný EPM: | 12% |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |

Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.

Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...

Multi-grain ležák, spadající do kategorie India Pale Lager. Vařený z ječného, pšeničného, žitného sladu a ovesných vloček. Chmelený americkými odrůdami Centennial, Cascade a za...

Vhodné pro vás, kteří nemusíte při sportu limču - turisti, cyklistiki, fotbali a vyznavači jiných míčových sportů, prostě Vy všichni, kteří jste rádi v pohybu, ochutnejte...

Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...

Slova sládka Petra Hauskrechta: „Řekl bych královna mezi pivy. Uvařit dobrou dvanáctku, to je malá maturita pro každého sládka. Cílem Brněnské 12 není udivit ani překvapit, jen...

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Pro speciál Myslivec je charakteristická typická lehce kouřová, až uzená chuť nakuřovaného sladu, příjemné chmelové aroma, a mírně kořeněná hořkost.

Novozélandský ležák – Světlé spodně kvašené speciální pivo chmelené novozélandskými aromatickými chmely.

Žatecký poloraný červeňák, sládek, premiant, moravský humnový slad a poctivá řemeslná práce. Tohle všechno dělá z jejich 11tky doslova Tradici, kterou jen tak nehodlají měnit....

Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.