Zlínský Švec APA 11° - Pet 1l
Kód: SV-APA-PETSouvisející produkty

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Ochucené silné nefiltrované a nepasterované polotmavé pivo s příchutí bylin, s unikátní a nenapodobitelnou hořkosladkou chutí. Charakterové vlastnosti: unikátní hořkosladký...

Slova sládka Petra Hauskrechta: „Řekl bych královna mezi pivy. Uvařit dobrou dvanáctku, to je malá maturita pro každého sládka. Cílem Brněnské 12 není udivit ani překvapit, jen...

V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...

Je takové svrchně kvašené pivečko s americkýma chmelama Chinook a Citra. Voní jako citróny, má plné tělo a k temu je aj dost hořké.

Session IPA s výraznou chmelovou chutí a aroma, ovšem s nižším obsahem alkoholu. Za studena chmeleno novozélandskou odrůdou Moutere, která tomuto lehkému ale dodává intenzivní...

Jejich prémiový ležák, který je pro tentokrát vařen z čerstvého chmele namísto granulátového. Vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií...

Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití....

Světlé, svrchně kvašené pivo. Ochucené pečenou muškátovou dýní a směsí koření, typickou pro americký dýňový koláč. Tedy skořicí, muškátovým oříškem a zázvorem. Hořkost je nízká...

Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Zlínský Švec APA 11°
Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály. V pivovaru používáme obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C. Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy výroby a suroviny vhodné pro daný pivní styl.
Parametry produktu Zlínský Švec APA 11°:
- Stupňovitost: 11,2 - 11,4% EPM
- Obsah alkoholu: 4,5% obj.
- Hořkost IBU: 40
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: svrchní
Složení produktu Zlínský Švec APA 11°:
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Švermova 101, Malenovice, 763 02 Zlín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlé speciální, Svrchně kvašená piva |
Hořkost: | 40 IBU |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,5% obj. |
Pivovar: | Zlínský Švec |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Stupňovitost: | 11,2 - 11,4% EPM |
Způsob vaření: | infuzní |

Svrchně kvašené nefiltrované a nepasterované světlé silné plné speciální pivo s překrásnou vůní a dokonalým dlouhotrvajícím hořkým dozvukem umocněným studeným chmelením,...

American Pale Ale - plné, světlé pivo, svrchně kvašené, nefiltrované a nepasterizované, chmelené metodou dry hopping 2 druhy chmelů. Pivo příjemné plnosti, svěží hořkostí s vůni...


Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.