Jarošovský Jura 11% - Pet 1l
Kód: JA-JU-PETSouvisející produkty

Topolské výčepní pivo vás příjemně překvapí svojí plností a chmelově výrazným projevem. V nabídce jde o nejvíce hořký mok, který zahání žízeň s chutí opravdového piva.


U nás je všechno ruční práce, přátelé. Takže se holt někdy stane, že vám ujede ruka a toho blahodárného chmelu tam spadne víc. To je z toho pak člověk dost zahořklý. Nicméně i...

Pivo svrchně kvašené s obsahem alkoholu 5° . Horácké pivo se vyrábí z českých chmelů, pěstovaných v Žatecké oblasti a moravských sladů z Hané. Při výrobě piva používáme...

Ležák českého typu s výraznou hořkostí, s láskou vařený v Řemeslném minipivovaru Dubňák v Dubňanech.

Toto pivo vzniklo díky Jindrovi Poláčkovi, který je vytáhl na pivo ,,Na růžek'' a seznámil. Již po pár slovech se z nich stali přátelé. Slovo dalo slovo, proběhlo pár pivek a...

Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...

Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.

Slova sládka Petra Hauskrechta: „Řekl bych královna mezi pivy. Uvařit dobrou dvanáctku, to je malá maturita pro každého sládka. Cílem Brněnské 12 není udivit ani překvapit, jen...

V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Jarošovský Jura 11%
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.
Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně doznívá po napití, doprovázena chutí plného sladového těla.
Parametry produktu Jarošovský Jura 11%:
- Stupňovitost: 11% EPM
- Obsah alkoholu: 4,5% obj.
- Hořkost IBU: 26
- Barva EBC: 10
- Kvašení: spodní
Složení produktu Jarošovský Jura 11%:
- pitná voda
- ječný slad (světlý, karamelový)
- chmel (Žatecký poloraný červeňák)
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Pivovarská 303, 686 01 Uherské Hradiště 1-Jarošov
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jarošovský Pivovar |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
EBC: | 10 |
EPM: | 11% |
IBU: | 26 |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,5% obj. |
Pivovar: | Jarošovský Pivovar |
Použité odrůdy chmele: | Žatecký poloraný červeňák, Sládek |
Slady: | světlý, karamelový |

Vhodné pro vás, kteří nemusíte při sportu limču - turisti, cyklistiki, fotbali a vyznavači jiných míčových sportů, prostě Vy všichni, kteří jste rádi v pohybu, ochutnejte...

Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele.

Světlý ležák Prémium je vlajkovou lodí pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje se příjemnou výraznou hořkostí, plnou chutí a vynikající pěnivostí. Nižší prokvašení zajišťuje hlavně...

Ležák ze čtyř druhů sladu, chmelený českými chmely Žatecký poloraný červeňák, Harmonie a Sládek, s láskou vařený v Řemeslném minipivovaru Dubňák v Dubňanech.

Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.

New England IPA - tedy moderní pojetí stylu Indian Pale Ale. Charakteristický zákal doprovází intenzivní aroma citrusů a tropického ovoce, plná, džusovitá chuť a nízká hořkost.

Všechna piva z pivovaru HRÁDEK Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...


Vilík 12° - 1l Pet Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem. Výsledkem...


Telčský Hofmistr je poctivé české pivo – vznešené a hrdé. V jeho chuti a vůni je cítit příjemná, středně intenzivní hořkost žateckého poloraného červeňáku. Po napití se...

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Jejich první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.