Zlínský Švec Malinový sour ALE 9° - Pet 1l
Kód: SV-SOM-PETSouvisející produkty

V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...

Pěkný číslo neboli „πvO“ připravují z těch nejkvalitnějších surovin – z vlastního humnového sladu a chmelů, jako jsou Žatecký poloraný červeňák, Magnum či Kazbek, známý pro své...

V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....


Dopplebock je pivo zlaté barvy, jehož předností je výrazná chuť sladu. Chmel pozvolně doznívá. Výrazné tóny chutinenechají pochybovat o vysokém obsahu alkoholu tohoto pivního...

MilkshakeIPA s chmelem Superdelicz Nového Zélandu je jedinečný pivní styl, který spojuje krémovou sladkost s výrazným chmelovým charakterem. Dochmelovaru jsme přidali mléčný...

Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v...

V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...

Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...

Topolské výčepní pivo vás příjemně překvapí svojí plností a chmelově výrazným projevem. V nabídce jde o nejvíce hořký mok, který zahání žízeň s chutí opravdového piva.

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití....

Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Zlínský Švec Malinový sour ALE 9°
Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály.
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.
Pro výrobu spodně kvašených piv používají pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používají různé postupy výroby a suroviny vhodné pro daný pivní styl.
Parametry produktu Zlínský Švec Malinový sour ALE 9°:
- Stupňovitost: 9% EPM
- Obsah alkoholu: 3,6% obj.
- Hořkost IBU: 7
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: svrchní
Složení produktu Zlínský Švec Malinový sour ALE 9°:
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Švermova 101, Malenovice, 763 02 Zlín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlé výčepní, Svrchně kvašená piva, Ochucené pivo, Nefiltrované, Nepasterizované |
EPM: | 9% |
Hořkost: | 7 IBU |
Obsah alkoholu: | 3,6% obj. |
Pivovar: | Zlínský Švec |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |

Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...

Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.