Kácov Hubertus - Tmavé - 1l Pet
Kód: HU-TM-1LSouvisející produkty

Pouze jednou do roka je možné uvařit speciální várku ležáku chmeleného čerstvým zeleným chmelem s lahodnou jemnou hořkostí a příjemnou chmelovou vůní. Čerstvý chmel neprošel...

Světlý ležák Prémium je vlajkovou lodí pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje se příjemnou výraznou hořkostí, plnou chutí a vynikající pěnivostí. Nižší prokvašení zajišťuje hlavně...

Světlý ležák Tři Sestry je vytvořen speciálně pro hudební skupinu Tři Sestry. Vyznačuje se především intenzivnější hořkostí, které jsme dosáhli zvýšením dávky žateckého chmele....

Světlý ležák Prémium je vlajkovou lodí pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje se příjemnou výraznou hořkostí, plnou chutí a vynikající pěnivostí. Nižší prokvašení zajišťuje hlavně...

Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály....

V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....

Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití....

V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...


Všechny druhy piv jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií - ve dvou klasických varnách dvourmutovým způsobem. Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak v...

Pivo svrchně kvašené s obsahem alkoholu 5° . Horácké pivo se vyrábí z českých chmelů, pěstovaných v Žatecké oblasti a moravských sladů z Hané. Při výrobě piva používáme...

Pěkný číslo neboli „πvO“ připravují z těch nejkvalitnějších surovin – z vlastního humnového sladu a chmelů, jako jsou Žatecký poloraný červeňák, Magnum či Kazbek, známý pro své...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Kácov Hubertus - Tmavé
Vyznačuje se velmi výraznou plností a bohatou pěnou typickou pro tmavé ležáky. V chuti se příjemně spojuje sladkost s hořkostí a vše dokresluje vůně karamele a kávy, která je vytvořena použitím čtyř druhů sladů.
Parametry produktu Kácov Hubertus - Tmavé:
- Stupňovitost: 12,5% EPM
- Obsah alkoholu: 4,9% obj.
- Hořkost IBU: 24
- Barva EBC: 101
- Kvašení: spodní
Složení produktu Kácov Hubertus - Tmavé:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Ocenění piva Kácov Hubertus - Tmavé:
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: V Posdkalí 6, 285 09 Kácov
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Barva: | 101 EBC |
Druh piva: | Tmavý ležák, Spodní kvašení, Nepaster, Nefiltr |
Hořkost: | 24 IBU |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,9% obj. |
Pivovar: | Hubertus |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Stupňovitost: | 11% EPM |
Položka byla vyprodána… |

Polotmavý ležák 12° vídeňského typu s výraznější hořkostí a krémovou pěnou. Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka....

Pivní speciál Démon byl připraven podle starých klášterních receptur mnichovské oblasti, jejichž tradice sahá až do roku 1420. Je charakteristický bohatým a vyváženým profilem...

Všechny druhy piv jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií - ve dvou klasických varnách dvourmutovým způsobem. Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak v...

Světlý ležák Tři Sestry je vytvořen speciálně pro hudební skupinu Tři Sestry. Vyznačuje se především intenzivnější hořkostí, které jsme dosáhli zvýšením dávky žateckého chmele....

Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.