Jarošovský Jura 11% - 50l sud
Kód: JA-JU-50KEGSouvisející produkty
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...
Detailní popis produktu
50l sud piva - Jarošovský Jura 11%
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.
Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně doznívá po napití, doprovázena chutí plného sladového těla.
Parametry produktu Jarošovský Jura 11%:
- Stupňovitost: 11% EPM
- Obsah alkoholu: 4,5% obj.
- Hořkost IBU: 26
- Barva EBC: 10
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava : žehlička (plochá)
Složení produktu Jarošovský Jura 11%:
- pitná voda
- ječný slad (světlý, karamelový)
- chmel (Žatecký poloraný červeňák)
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pivní sud 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (1.000 Kč)
Adresa: Pivovarská 303, 686 01 Uherské Hradiště 1-Jarošov
Všechna piva z pivovaru HRÁDEK Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...
Opravdový pivní zážitek, který každým douškem připomíná, proč právě český ležák dobyl svět. Bohatá plná chuť, nádherně zlatá barva, hustá krémová pěna, vysoký říz a výrazná...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Vychutnejte si jejich dlouhodobě nejoblíbenější pivo Ryzák 11° - nefiltrovaný světlý ležák v Pet láhvi. Ideální na uhašení žízně. Pouze osobní odběr.
Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...
Toto třeboňské výčepní pivo je to nejsilnější, jaké legislativa dovoluje - původní extrakt se blíží 11 stupňům, a má tudíž optimálně skloubenou chuť blížící se pivu silnějšímu,...
Nižší velmi jemný říz, nižší plnost. V chuti sladové, lehce máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je sladové, s velmi lehkým bylinným a máslovým...
Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...
Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...
Světlé výčepní pivo s výraznější hořkostí, která je vyvážena svěžím chmelovým aroma a plnější chutí. Pivo zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Pouze na osobní odběr.
Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost. Pouze osobní odběr.
Světlý ležák, který vyniká plnou hořkou chutí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vyrábí tradiční technologií, typickou pro česká piva. Kvasí v otevřených spilkách a zraje při...
Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...
Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury. Pouze osobní odběr.
Světlé silné nefiltrované pivo s charakteristickou lahodnou a plnou chutí, medově zlatavou barvou a bohatou pěnou. Je stáčeno přímo z ležáckých tanků, bez filtrace a pasterace....
Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
