Bernard Jedenáctka - 50l sud piva
Kód: BE-11-50KEGSouvisející produkty
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...
Detailní popis produktu
Pivní sud 50l - Bernard Jedenáctka
Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku Bernard.
Parametry produktu Bernard Jedenáctka:
- Stupňovitost: 11% EPM
- Obsah alkoholu: 4,5% obj.
- Hořkost IBU: 34
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Žehlička (plochá)
Složení produktu Bernard Jedenáctka:
Balení:
- Keg 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (1.000 Kč)
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pivní sudy 50l |
|---|---|
| Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené |
| Hořkost: | 34 IBU |
| Objem: | 50l |
| Obsah alkoholu: | 4,5% obj. |
| Pivovar: | Bernard |
| Stupňovitost: | 11% EPM |
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Středně prokvašený Poutník 11° je vařen bez přidávání cukru. Toto nepasterizované pivo se vyznačuje střední plností, s příjemně jemnou hořkostí a středním řízem. Chuť je lahodná...
Radegast Rázná 10 nabízí nekompromisní hořké osvěžení. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele...
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...
Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Silný říz a výrazné chmelové aroma umocňují osobitost tohoto...
Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...
Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...
Výčepní pivo, vařené tradičním českým postupem se třemi dávkami chmele, kvašené v otevřených kvasných kádích, a dochmelované zastudena čtvrtou dávkou speciálního chmele pro...
Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost. Pouze osobní odběr.
Nižší velmi jemný říz, nižší plnost. V chuti sladové, lehce máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je sladové, s velmi lehkým bylinným a máslovým...
Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití. Neváhejte ochutnat! Pouze...
Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury. Pouze osobní odběr.
Toto třeboňské výčepní pivo je to nejsilnější, jaké legislativa dovoluje - původní extrakt se blíží 11 stupňům, a má tudíž optimálně skloubenou chuť blížící se pivu silnějšímu,...
Tradiční ležák s bohatou pěnou, vyváženou plností a lahodně hořkou chutí, která pobízí k dalšímu napití. Vhodná pro chvíle zábavy s přáteli a kamarády, při grilování masa či...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
