Radegast 12° Ryze hořká - 50l sud
Kód: RA-12-50KEGSouvisející produkty

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Detailní popis produktu
Pouze osobní odběr.
Pivní sud 50l - Radegast 12° Ryze hořká
Radegast Ryze Hořká 12 je třikrát chmelený prémiový světlý ležák, s 5,1% obsahem alkoholu, který vyniká plnou hořkou chutí (36 IBU) a výrazným chmelovým aroma. Vaří se ze tří vybraných druhů moravského chmele. Kromě odrůd Žatecký poloraný červeňák a Sládek obsahuje i českou odrůdu Žatecký pozdní, která je díky své vysoké kvalitě považována za budoucnost českého pivovarnictví.
Parametry produktu Radegast 12° Ryze hořká:
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 5,1% obj.
- Hořkost IBU: 36
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Bajonet (Korb)
Složení produktu Radegast 12° Ryze hořká:
Balení:
- Pivní sud 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (1.000 Kč)
Adresa: Nošovice 238, 739 51 Nošovice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 50l |
---|---|
Druh piva: | Světlé, Spodně kvašené |
Hořkost: | 36 IBU |
Narážecí hlava: | bajonet (korb) |
Objem: | 50l |
Pivovar: | Radegast |
Použité odrůdy chmele: | Žatecký poloraný červeňák, Sládek, Žatecký pozdní |
Složení: | voda, ječný slad, chmelové výrobky |
Stupňovitost: | 12% EPM |

Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...

Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...

Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost,...

Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost. Pouze osobní odběr.

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.

Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...

Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku Bernard. POUZE OSOBNÍ ODBĚR.

Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...

Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Silný říz a výrazné chmelové aroma umocňují osobitost tohoto...

Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury. Pouze osobní odběr.

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....

Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...

Chovatel je pivo světle zlatavé barvy se střední příjemnou hořkostí, vyvážené sladové chuti a vyšším řízem. Ideální nápoj pro delší konzumaci nebo při domácích pracích. Pouze...

Nižší velmi jemný říz, nižší plnost. V chuti sladové, lehce máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je sladové, s velmi lehkým bylinným a máslovým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.