Svijany Šlik 11,2% - sud 30l
Kód: SV-SL-30KEGSouvisející produkty

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....

Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...
Detailní popis produktu
Pivní sud 15l - Svijany Šlik 11,2%
Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).
Parametry produktu Svijany Šlik 11,2%:
- Stupňovitost: 11% EPM
- Obsah alkoholu: 4,4% obj.
- Hořkost IBU: 34
- Barva EBC: 12,5
- Kvašení: spodní
Složení produktu Svijany Šlik 11,2%:
- pitná voda z vlastní studny
- plzeňský humnový slad z nezávislých sladoven
- chmel - ŽPČ
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Keg 30l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 30l (1.000 Kč)
Adresa: Svijany 25, 463 46 Svijany
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 30l |
---|---|
Barva: | 12% EPM |
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nepasterizované |
Narážecí hlava: | žehlička (plochá) |
Objem: | 15l |
Obsah alkoholu: | 4,4% obj. |
Stupňovitost: | 11% EPM |

Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...

Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Silný říz a výrazné chmelové aroma umocňují osobitost tohoto...

Tradiční limonáda Koli. Ovocná s osvěžující lahodnou chutí.

Světlý ležák s vyšší plností a zlatou barvou, který vyniká výraznou lahodnou hořkostí. Každou várku chmelí podle prvorepublikové receptury na čtyřikrát v přesně daných časech a...

Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...

11 stupňové středně až hluboce prokvašené pivo s plnou chutí, vysokým řízem a čistým chmelovým aroma. Výrazná lahodná hořkost vybízí k dalšímu napití.

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost.

Vznešený pivní styl IPA s americkými chmely. Svrchně kvašené pivo s výrazným aroma po pryskyřici (až borovici), citrusech a tropickém ovoci. Typická je vyšší až suchá hořkost.

Slova sládka Petra Hauskrechta: „Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady...

Pernštejn 11° Vilém, světlý ležák, je pivo plné sladové chuti, zářivě zlatého vzhledu a bohaté pěny. Pečlivě vybrané suroviny zaručují říz, chmelovou hořkost a příjemnou vůni....

Žatec 12° Export, světlý ležák, sud 30L. Pivo barvy zralého obilí, výrazné chmelové chuti a vůně, s plným tělem a silným řízem, které zaručuje výjimečný chuťový zážitek. Vhodné...

Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití....

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.