New England IPA - tedy moderní pojetí stylu Indian Pale Ale. Charakteristický zákal doprovází intenzivní aroma citrusů a tropického ovoce, plná, džusovitá chuť a nízká hořkost.
Multi-grain ležák, spadající do kategorie India Pale Lager. Vařený z ječného, pšeničného, žitného sladu a ovesných vloček. Chmelený americkými odrůdami Centennial, Cascade a za...
Světlé, ochucené pivo. Kvašené, pro tento styl tradiční, metodou mixed fermentation. Tj. k pivním kvasinkám se přidávají i bakterie mléčného kvašení, zodpovědné za příjemnou...
Užijte si mozaiku chutí a vůní s jejich pivem, na které byl použit americký chmel Mosaic i na studené chmelení. Pivo se vyznačuje jemnou citrusovou vůní a příjemnou hořkostí.
Seznamte se s jejich prvním ležákem, který uvařili s použitím českého chmele Harmonie. V receptuře se snažili docílit dobré pitelnosti a příjemné vůně. Posuďte sami, zda se jim...
Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je...
Polotmavý speciál, v němž se snoubí plnost sladové, jemně karamelové chuti, podtržené vyšší chmelovou hořkostí. Tato kombinace surovin dodává pivu nasládlou vůni sušených...
Je charakteristické svým výrazným ovocným aroma po citrusech či tropickém ovoci. Použitý DRY HOPPING díky zahraničním aromatickým chmelům dodává tomuto pivu svěží ovocné aroma,...
Světlý ležák plzeňského typu vařený dle tradiční receptury, moravské slady dodávají pivu plnost a vyváženou chuť se středním řízem. Příjemné aroma i hořkost mu dodávají chmele...
Ležák měděné barvy s plnou sladovou chutí a sametovou pěnou, jemně kořeněné až oříškové aroma se zde snoubí s vyšší hořkostí, která dodává pivu vysokou pitelnost. Po napití...
Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály.V pivovaru...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...