Panaczech Czechia 11° světlý ležák - 0,75 láhev
Kód: PA-CZ-075Související produkty

Takzvané Sour Ales, pro něž se vžil pojem kyseláč patří pro svou chuť a nižší obsah alkoholu k oblíbeným pivním stylům především během léta, ale užijete si je celoročně. Na...

Klasický ležák. Naladili ho tak, jak Vám nejvíc chutná: plný, hořký nefiltr, nepaster vařený na dva rmuty z rukou skutečného mistra. Samozřejmé prémiový!

Pivo s jen zdánlivě podivným názvem… Jejich Kočkodan je ležák, pro nějž je charakteristická měděná barva s výraznou chuti vídeňského a bavorského sladu. Chmelové aroma a hořkost...

Pivovar Chroust je tu s námi od roku 2016 a za tu dobu si vysloužil velmi silnou pozici na tuzemské scéně řemeslného piva. Karolína a Jiří Chroustovští spolu vytvořili projekt,...

Pivo zlatohnědé barvy s bohatou stabilní pěnou, silným řízem, chmelově sladovou vůní a jemnou chmelovou hořkostí je vařené ze tří druhů sladu a dvou druhů chmele Hořkost 26...

Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály.V...


Tmavší měděná barva s krémově bílou pěnou. Aroma angreštu a papáji. Hutné tělo a příjemná jemná hořkost s delším dozníváním. V chuti převažují tóny chmelu Nelson...


Letos jsme pro Vás do Dárečku zabalili za studena chmelený Saison s moderními chmely Krush a HBC1019. Díky kombinaci ovocných esterů a fenolů zpoužitého kmene kvasnic a...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...

Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.