Dubňák - D12
Kód: DU-D12-PETSouvisející produkty
Ležák českého typu s výraznou hořkostí, s láskou vařený v Řemeslném minipivovaru Dubňák v Dubňanech.
Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...
Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.
SHA = Single hop ale - Výrazně hořký ejl vařený vždy pouze s jednou odrůdou chmelu - v tomto případě z chmelu Cascade. Další SHA budou postupně přidávány podle produkce...
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
Vhodná pro vás, kteří u sportu neradi limču – turisti,cyklistiki,fotbali a vyznavači jiných míčových sportů,prostě Vy všichni,kteří jste rádi v pohybu,ochutnejte Horácký mangový...
Jarošovský Martin 11% je světlý ležák uvařený podle originální receptury na počest všem Martinům z čerstvého zeleného chmele úrody roku 2023, který vyrostl přímo u nás v...
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...
Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Dubňák - D12
Ležák ze čtyř druhů sladu, chmelený českými chmely Žatecký poloraný červeňák, Harmonie a Sládek, s láskou vařený v Řemeslném minipivovaru Dubňák v Dubňanech.
Parametry produktu Dubňák - D12:
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 4,6% obj.
- Hořkost IBU: 38
- Barva EBC: 8
- Kvašení: spodní
Složení produktu Dubňák - D12:
- pitná voda
- ječné slady
- chmel (ŽPČ, Harmonie a Sládek)
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Nádražní 7, 696 03 Dubňany
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pet láhev 1l |
|---|---|
| Barva: | 8 EBC |
| Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
| Hořkost: | 35 IBU |
| Objem: | 1L |
| Obsah alkoholu: | 4,6% obj. |
| Pivovar: | Dubňák Dubňany |
| Použité odrůdy chmele: | Žatecký poloraný červeňák, Harmonie a Sládek |
| Složení: | pitná voda, ječný slad, chmel a pivovarské kvasnice |
| Stupňovitost: | 12% EPM |
Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.
Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
Přímočarý, silný, světlý Ale inspirovaný IPA s původem ze západního pobřeží spojených států. Ke chmelení bylo použito sedm druhů amerických chmelů, které byly mimo var přidány i...
Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...
Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....
Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.
Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
