10° Otto světlé výčepní - 50l sud
Kód: LU-10-50KEGSouvisející produkty

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Detailní popis produktu
Pouze osobní odběr.
Pivní sud 50l - 10° Otto světlé výčepní
Světlé pivo, spodně kvašené pivo plzeňského typu.
Parametry produktu 10° Otto světlé výčepní:
- Stupňovitost: 10% EPM
- Obsah alkoholu: 3,9% obj.
- Hořkost IBU: 30
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Žehlička (plochá)
Složení produktu 10° Otto světlé výčepní:
Balení:
- Pivní sud 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (2.000 Kč)
Adresa: Družstevní 1132, 763 26 Luhačovice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 50l |
---|---|
Druh piva: | Světlé výčepní, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Hořkost: | 30 IBU |
Narážecí hlava: | žehlička (plochá) |
Objem: | 50l |
Obsah alkoholu: | 3,9% obj. |
Složení: | voda, ječný slad, chmelové výrobky |
Stupňovitost: | 10% EPM |
Položka byla vyprodána… |

Světlé silné nefiltrované pivo s charakteristickou lahodnou a plnou chutí, medově zlatavou barvou a bohatou pěnou. Je stáčeno přímo z ležáckých tanků, bez filtrace a pasterace....

Chovatel je pivo světle zlatavé barvy se střední příjemnou hořkostí, vyvážené sladové chuti a vyšším řízem. Ideální nápoj pro delší konzumaci nebo při domácích pracích. Pouze...

Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...

Spodně kvašený světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5% obj. V chuti jsou krásně znát slady i hořčiny, přičemž hořčiny jsou dominantní, ale nepřehnané, zkrátka tak akorát. Vysoce...

Toto třeboňské výčepní pivo je to nejsilnější, jaké legislativa dovoluje - původní extrakt se blíží 11 stupňům, a má tudíž optimálně skloubenou chuť blížící se pivu silnějšímu,...

Výčepní pivo, vařené tradičním českým postupem se třemi dávkami chmele, kvašené v otevřených kvasných kádích, a dochmelované zastudena čtvrtou dávkou speciálního chmele pro...

Světlé výčepní pivo vařené tradiční technologií, kdy kvasí v otevřených spilkách a zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní a...

Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití. Neváhejte ochutnat! Pouze...

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury. Pouze osobní odběr.

Světlé výčepní pivo s výraznější hořkostí, která je vyvážena svěžím chmelovým aroma a plnější chutí. Pivo zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Pouze na osobní odběr.

Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Silný říz a výrazné chmelové aroma umocňují osobitost tohoto...

Kamenická 11 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se...

Radegast Rázná 10 nabízí nekompromisní hořké osvěžení. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele...

Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...

Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.