Kojetínský Včelař 11° - 50l sud
Kód: KO-11-50KEGSouvisející produkty

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Detailní popis produktu
Pouze osobní odběr.
Sud 50l - Včelař 11°
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost, společně utváří jeho charakter.
Parametry produktu Včelař 11°:
- Stupňovitost: 11,2% EPM
- Obsah alkoholu: 4,4% obj.
- Hořkost IBU: Pivovar neuvádí
- Barva EBC: Pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Bajonet (korb)
Složení produktu Včelař 11°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- keg 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (2.000 Kč)
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 50l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 50l |
Obsah alkoholu: | 4,4% obj. |
Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
Průměrný EPM: | 11,2% |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |

Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...

Toto třeboňské výčepní pivo je to nejsilnější, jaké legislativa dovoluje - původní extrakt se blíží 11 stupňům, a má tudíž optimálně skloubenou chuť blížící se pivu silnějšímu,...

Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.

Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...

Radegast Ryze Hořká 12 je třikrát chmelený prémiový světlý ležák, s 5,1% obsahem alkoholu, který vyniká plnou hořkou chutí (36 IBU) a výrazným chmelovým aroma. Vaří se ze tří...

Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...

Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití. Neváhejte ochutnat! Pouze...

Výčepní pivo, vařené tradičním českým postupem se třemi dávkami chmele, kvašené v otevřených kvasných kádích, a dochmelované zastudena čtvrtou dávkou speciálního chmele pro...

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Vychutnejte si jejich dlouhodobě nejoblíbenější pivo Ryzák 11° - nefiltrovaný světlý ležák v Pet láhvi. Ideální na uhašení žízně. Pouze osobní odběr.

Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost. Pouze osobní odběr.

Světlé výčepní pivo s výraznější hořkostí, která je vyvážena svěžím chmelovým aroma a plnější chutí. Pivo zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Pouze na osobní odběr.

Plnější pivo zlatavé barvy a vyrovnané chuti s příjemnými dozvuky chmelové hořkosti. Oblíbený ležák plné chuti, vařený podle tradiční receptury. Vyznačuje se chmelovou hořkostí,...

Světlý ležák, který vyniká plnou hořkou chutí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vyrábí tradiční technologií, typickou pro česká piva. Kvasí v otevřených spilkách a zraje při...

Nižší velmi jemný říz, nižší plnost. V chuti sladové, lehce máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je sladové, s velmi lehkým bylinným a máslovým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.