Kojetínský Včelař 11° - 50l sud
Kód: KO-11-50KEGSouvisející produkty

Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Detailní popis produktu
Pouze osobní odběr.
Sud 50l - Včelař 11°
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost, společně utváří jeho charakter.
Parametry produktu Včelař 11°:
- Stupňovitost: 11,2% EPM
- Obsah alkoholu: 4,4% obj.
- Hořkost IBU: Pivovar neuvádí
- Barva EBC: Pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Bajonet (korb)
Složení produktu Včelař 11°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- keg 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (2.000 Kč)
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 50l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 50l |
Obsah alkoholu: | 4,4% obj. |
Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
Průměrný EPM: | 11,2% |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |

Chovatel je pivo světle zlatavé barvy se střední příjemnou hořkostí, vyvážené sladové chuti a vyšším řízem. Ideální nápoj pro delší konzumaci nebo při domácích pracích. Pouze...

Světlé výčepní pivo s výraznější hořkostí, která je vyvážena svěžím chmelovým aroma a plnější chutí. Pivo zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Pouze na osobní odběr.

Nižší velmi jemný říz, nižší plnost. V chuti sladové, lehce máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je sladové, s velmi lehkým bylinným a máslovým...

Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...

Všechna piva z pivovaru HRÁDEK Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...

Středně prokvašený Poutník 11° je vařen bez přidávání cukru. Toto nepasterizované pivo se vyznačuje střední plností, s příjemně jemnou hořkostí a středním řízem. Chuť je lahodná...

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Výčepní pivo, vařené tradičním českým postupem se třemi dávkami chmele, kvašené v otevřených kvasných kádích, a dochmelované zastudena čtvrtou dávkou speciálního chmele pro...

Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...

Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury. Pouze osobní odběr.

Světlý ležák, který vyniká plnou hořkou chutí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vyrábí tradiční technologií, typickou pro česká piva. Kvasí v otevřených spilkách a zraje při...

Světlé silné nefiltrované pivo s charakteristickou lahodnou a plnou chutí, medově zlatavou barvou a bohatou pěnou. Je stáčeno přímo z ležáckých tanků, bez filtrace a pasterace....

Radegast Rázná 10 nabízí nekompromisní hořké osvěžení. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele...

Spodně kvašený světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5% obj. V chuti jsou krásně znát slady i hořčiny, přičemž hořčiny jsou dominantní, ale nepřehnané, zkrátka tak akorát. Vysoce...

Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.