Kojetínský Včelař 11° - 50l sud
Kód: KO-11-50KEGSouvisející produkty
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...
Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Detailní popis produktu
Pouze osobní odběr.
Sud 50l - Včelař 11°
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost, společně utváří jeho charakter.
Parametry produktu Včelař 11°:
- Stupňovitost: 11,2% EPM
- Obsah alkoholu: 4,4% obj.
- Hořkost IBU: Pivovar neuvádí
- Barva EBC: Pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Bajonet (korb)
Složení produktu Včelař 11°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- keg 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (2.000 Kč)
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pivní sudy 50l |
|---|---|
| Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
| Objem: | 50l |
| Obsah alkoholu: | 4,4% obj. |
| Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
| Průměrný EPM: | 11,2% |
| Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
| Položka byla vyprodána… | |
Světlé výčepní pivo vařené tradiční technologií, kdy kvasí v otevřených spilkách a zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní a...
Opravdový pivní zážitek, který každým douškem připomíná, proč právě český ležák dobyl svět. Bohatá plná chuť, nádherně zlatá barva, hustá krémová pěna, vysoký říz a výrazná...
Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...
Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Toto třeboňské výčepní pivo je to nejsilnější, jaké legislativa dovoluje - původní extrakt se blíží 11 stupňům, a má tudíž optimálně skloubenou chuť blížící se pivu silnějšímu,...
Tradiční ležák s bohatou pěnou, vyváženou plností a lahodně hořkou chutí, která pobízí k dalšímu napití. Vhodná pro chvíle zábavy s přáteli a kamarády, při grilování masa či...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...
Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost. Pouze osobní odběr.
Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití. Neváhejte ochutnat! Pouze...
Světlé výčepní pivo s výraznější hořkostí, která je vyvážena svěžím chmelovým aroma a plnější chutí. Pivo zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Pouze na osobní odběr.
Světlé silné nefiltrované pivo s charakteristickou lahodnou a plnou chutí, medově zlatavou barvou a bohatou pěnou. Je stáčeno přímo z ležáckých tanků, bez filtrace a pasterace....
Radegast Rázná 10 nabízí nekompromisní hořké osvěžení. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
