Kojetínský Včelař 11° - 50l sud
Kód: KO-11-50KEGSouvisející produkty

Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Detailní popis produktu
Pouze osobní odběr.
Sud 50l - Včelař 11°
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost, společně utváří jeho charakter.
Parametry produktu Včelař 11°:
- Stupňovitost: 11,2% EPM
- Obsah alkoholu: 4,4% obj.
- Hořkost IBU: Pivovar neuvádí
- Barva EBC: Pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Bajonet (korb)
Složení produktu Včelař 11°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- keg 50l
Vratný zálohovaný obal:
- keg 50l (2.000 Kč)
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 50l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 50l |
Obsah alkoholu: | 4,4% obj. |
Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
Průměrný EPM: | 11,2% |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |

Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku Bernard. POUZE OSOBNÍ ODBĚR.

Plnější pivo zlatavé barvy a vyrovnané chuti s příjemnými dozvuky chmelové hořkosti. Oblíbený ležák plné chuti, vařený podle tradiční receptury. Vyznačuje se chmelovou hořkostí,...

Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Silný říz a výrazné chmelové aroma umocňují osobitost tohoto...

Radegast Ryze Hořká 12 je třikrát chmelený prémiový světlý ležák, s 5,1% obsahem alkoholu, který vyniká plnou hořkou chutí (36 IBU) a výrazným chmelovým aroma. Vaří se ze tří...

Světlý ležák s jemnou chmelovou hořkostí, sladovou vůní a chmelovým aroma. má nižší stupeň prokvašení, který dává pivu výraznější plnost. Pouze osobní odběr.

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....

Světlé výčepní pivo s výraznější hořkostí, která je vyvážena svěžím chmelovým aroma a plnější chutí. Pivo zraje při nízké teplotě v ležáckých sklepech. Pouze na osobní odběr.

Spodně kvašený světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5% obj. V chuti jsou krásně znát slady i hořčiny, přičemž hořčiny jsou dominantní, ale nepřehnané, zkrátka tak akorát. Vysoce...

Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...

Všechna piva z pivovaru HRÁDEK Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...

Radegast Rázná 10 nabízí nekompromisní hořké osvěžení. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele...

Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...

Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.

Vychutnejte si jejich dlouhodobě nejoblíbenější pivo Ryzák 11° - nefiltrovaný světlý ležák v Pet láhvi. Ideální na uhašení žízně. Pouze osobní odběr.

Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.