Pivo plzeňského typu vaříme tradiční dvourmutovou metodou. Do receptury jsme přidali nejen slad plzeňský a mnichovský, ale i karamelový, který pivu dodává zlatou barvu. Chmelen...
Světlý nefiltrovaný a nepasterovaný ležák lahodné chuti vařený na vyšší hořkost ze sladu z vlastní humnové sladovny a žateckého chmele Vital. Charakterové vlastnosti: plná...
Světlé silné plné nefiltrované a nepasterované pivo s ostrým řízem, lahodnou a plnou chutí s příjemně sametovou hořkostí, charakteristické svou zlatavou barvou, jiskrnou čirostí...
Světlý ležák, spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na II. rmuty. Pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je...
Most mezi dvěma světy. Dekokčně vařené na 1 rmut, ale ze sladu Pale Ale. Použití českého chmele Most, který má ale charakteristiku amerických chmelů. Světlé, svrchně kvašené,...
ALE 12 Svrchně kvašené pivo typu ALE. K jeho výrobě používáme výhradně zahraniční slady, zámořské chmely, originální kvasnice a tradiční technologický postup výroby piva ALE....
12° světlý nefiltrovaný a nepasterovaný ležák českého typu s výrazně chmelovou a peprnou vůní. Střední až méně plné sladové tělo s výraznou chmelovou chutí a intenzivní...
Ochucené silné nefiltrované a nepasterované polotmavé pivo s příchutí bylin, s unikátní a nenapodobitelnou hořkosladkou chutí. Charakterové vlastnosti: unikátní hořkosladký...
Tradiční zelený velikonoční speciál, uvařený na oslavu Dne sv. Patrika a velikonočních svátků. Přijemně pitelná speciální jedenáctka s čistě přírodním bylinným extraktem z...
Dokonalé spojení světlého a tmavého ležáku Ferdinand v konečné fázi výroby. Pivo nabízí širší škálu chuťových vjemů. Tmavé pivo mu dodává sladkost a karamelovou příchuť, světlé...
Světlý ležák 12° - nefiltrované a nepasterované pivo zlatavé barvy s plnou sladovou chutí a vůní, jemnou harmonickou hořkostí s příjemným dozníváním, silným řízem a jiskrnou...
IPA 14 Pečlivý výběr odrůd chmele Citra, Cascade, Simcoe a studenému chmelení dává pivu IPA příjemné citrusové až bylinné aroma. Pivo má nižší říz i hořkost a střední plnost...
Seznamte se s jejich prvním ležákem, který uvařili s použitím českého chmele Harmonie. V receptuře se snažili docílit dobré pitelnosti a příjemné vůně. Posuďte sami, zda se jim...
Polotmavý ležák, námi nazývaný tekutý samet. Pivo je zaměřené na vyniknutí sladu. Chmelené je méně, pouze pro jemné vyvážení sladkosti.Zákonná kategorie: Polotmavé nefiltrované...
Svěží vítr do světa českého ležáku. 11° světlý ležák Rathaus je spojení klasické chuti českého světlého ležáku s vlnou populárních svrchně kvašených piv amerického typu. Z...
American Pale Ale - plné, světlé pivo, svrchně kvašené, nefiltrované a nepasterizované, chmelené metodou dry hopping 2 druhy chmelů. Pivo příjemné plnosti, svěží hořkostí s vůni...
Světlé, ochucené pivo. Kvašené, pro tento styl tradiční, metodou mixed fermentation. Tj. k pivním kvasinkám se přidávají i bakterie mléčného kvašení, zodpovědné za příjemnou...
Jsem Oatmeal Pale Ale, tedy pivo svrchně kvašené s přídavkem ovesných vloček. Jsem nefiltrované a nepasterizované pivo, které bylo chmeleno moderním chmelem Nectaron z Nového...
V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...
HALTÝŘ 11°
světlý ležák pojmenovaný podle obecní studny Haltýř ve Lhotě pod Kosířem využívá sladu ze sladovny v Zábřehu a je nachmelený českými odrůdami chmele, jenž zajišťují...
Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je...
Pouze jednou do roka je možné uvařit speciální várku ležáku chmeleného čerstvým zeleným chmelem s lahodnou jemnou hořkostí a příjemnou chmelovou vůní. Čerstvý chmel neprošel...
Je charakteristické svým výrazným ovocným aroma po citrusech či tropickém ovoci. Použitý DRY HOPPING díky zahraničním aromatickým chmelům dodává tomuto pivu svěží ovocné aroma,...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Jejich první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...
Světlé svrchně kvašené pivo které vzniklo v západním pobřeží USA s vyváženým aromatickým profilem a vyšší hořkostí. Menší podíly a vice druhů rozmanitých chmelů dávají pivu...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Kamenická 12 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Premiant a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...