New England IPA, což je pivní styl pocházející ze severovýchodu USA, kde se tento pivní styl poprvé objevil. Při vaření se do něj přidávají ovesné vločky, aby pivo získalo více...
Dokonalé spojení světlého a tmavého ležáku Ferdinand v konečné fázi výroby. Pivo nabízí širší škálu chuťových vjemů. Tmavé pivo mu dodává sladkost a karamelovou příchuť, světlé...
Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály....
První svrchně kvašené pivo z Žateckého pivovaru. Jedná se o dvanácti stupňové pivo s vyšším řízem, nižší hořkostí a příjemnou vůní, kterou dodává za studena přidaný chmel. Po...
Pro výrobu tohoto piva použili světlý slad z Kroměřížské sladovny a mnichovský slad z humnové sladovny Prostějov. Vařeno je dokokčně na dva rmuty s trojím chmelením třemi druhy...
Jejich první silný ALE světlé barvy s hustou nízkou pěnou potěší milovníky tohoto typu piv. Díky pečlivě vybrané směsi chmelů Simcoe a Lotus, svrchnímu kvašení při vysokých...
Tmavý ležák z Pivovaru U Fleků
perfektně vyvážené pivo s vysokou pitelností, vonící kvasnicemi a kávou, s jemným a přirozeným řízem, jeho tělo tvoří chutě kávy, karamelu,...
Pro výrobu tohoto piva použili světlý slad z Kroměřížské sladovny a mnichovský slad z humnové sladovny Prostějov. Vařeno je dokokčně na dva rmuty s trojím chmelením třemi druhy...
Silné světlé pivo svrchně kvašené, chmeleno metodou dry hopping pěti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chuti po citrusech.
Session IPA s výraznou chmelovou chutí a aroma, ovšem s nižším obsahem alkoholu. Za studena chmeleno novozélandskou odrůdou Moutere, která tomuto lehkému ale dodává intenzivní...
Užijte si mozaiku chutí a vůní s jejich pivem, na které byl použit americký chmel Mosaic i na studené chmelení. Pivo se vyznačuje jemnou citrusovou vůní a příjemnou hořkostí.
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně...
Světlé silné plné nefiltrované a nepasterované pivo s ostrým řízem, lahodnou a plnou chutí s příjemně sametovou hořkostí, charakteristické svou zlatavou barvou, jiskrnou čirostí...
Čirá zlatavá barva, plná a hustá pěna. Sladová chuť s dozvuky sezónního zeleného chmele, který se každoročně urodí v chmelnici na Ferdinandově dvoře. Pivo s grácií.
Světlý ležák, spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůni po krvavých...
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Navazuje na dlouholetou tradici vaření piva v Náměšti na Hané, které se zde datuje od roku 1590. Pivovar byl postaven cca 100 m od...
Světlé spodně kvašené zachmelené českým novošlechtěncem od Jindry Křivánka z Mostu odkud dostala tato aromatická odrůda svoje jméno. Pivo je krásné zlatavé barvy s výrazným...
Všechny druhy piv jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií - ve dvou klasických varnách dvourmutovým způsobem.
Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak v...
Svěží vítr do světa českého ležáku. 11° světlý ležák Rathaus je spojení klasické chuti českého světlého ležáku s vlnou populárních svrchně kvašených piv amerického typu. Z...
Představujeme náš slavnostní ležák, který byl speciálně uvařen k oslavě 10. výročí založení Kyjovského pivovaru. Tento jedinečný ležák vznikl za použití japonské metody Ichiban...
Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou...
American Pale Ale - plné, světlé pivo, svrchně kvašené, nefiltrované a nepasterizované, chmelené metodou dry hopping 2 druhy chmelů. Pivo příjemné plnosti, svěží hořkostí s vůni...
Světle zlatá barva a vyšší bílá pěna, pivo téměř čiré. Vůně plzeňského sladu a žateckého chmelu. Chuť středně plná, hořkost vyšší a výrazná chuť žateckého poloranného červeňáku....
Pěkný číslo neboli „πvO“ připravují z těch nejkvalitnějších surovin – z vlastního humnového sladu a chmelů, jako jsou Žatecký poloraný červeňák, Magnum či Kazbek, známý pro své...
V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....
Jejich první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...