Pivo s jen zdánlivě podivným názvem… Jejich Kočkodan je ležák, pro nějž je charakteristická měděná barva s výraznou chuti vídeňského a bavorského sladu. Chmelové aroma a hořkost...
Jejich úspěšný ALE v podobě Ušatého kapra vás vyslyší a utiší vaši žízeň. Toto pohodové pivo se svěžími tóny neunaví přehnaně voňavými vjemy a s hořkostí 27 IBU vám může dělat...
Klasický ležák. Naladili ho tak, jak Vám nejvíc chutná: plný, hořký nefiltr, nepaster vařený na dva rmuty z rukou skutečného mistra. Samozřejmé prémiový!
K5 je SMASH ležák (single malt & single hop). To znamená, že byl na výrobu použit jen jeden slad a jeden chmel. U tohohle piva zrovna plzeňský slad, český chmel Kazbek a to...
Další pivo z jejich Single Hop série, ve které poznáváme vlastnosti jednotlivých odrůd chmele na základě jednoho zažitého receptu. Tentokrát vyzkoušeli americký chmel Cashmere,...
Vyšší šarže piva Pale Ale o vyšší stupňovitosti, vyšší hořkosti a celkově výraznější aromatičnosti piva. Stejně jako u všech jiných piv typu ALE i zde aplikují studené chmelení...
Zlatá barva, nižší hustá pěna. Osvěžující lehké aroma citrusových plodů a chmelových pryskyřic. Středně plné sladové tělo, více prokvašené se středním řízem. Střední hořkost,...
Jsem Oatmeal Pale Ale, tedy pivo svrchně kvašené s přídavkem ovesných vloček. Jsem nefiltrované a nepasterizované pivo, které bylo chmeleno moderním chmelem Nectaron z Nového...
Pivní styl NEIPA (New England IPA) nebo-li hazy IPA. Pivo je charakteristické svým silným zákalem po použití ovesných a pšeničných vloček, nižší hořkostí a ovocným až tropickým...
Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...
Multi-grain ležák, spadající do kategorie India Pale Lager. Vařený z ječného, pšeničného, žitného sladu a ovesných vloček. Chmelený americkými odrůdami Centennial, Cascade a za...
V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...
HALTÝŘ 11°
světlý ležák pojmenovaný podle obecní studny Haltýř ve Lhotě pod Kosířem využívá sladu ze sladovny v Zábřehu a je nachmelený českými odrůdami chmele, jenž zajišťují...
Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je...
Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností.
Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...
Stejná receptura, stejné postupy, ale pokaždé jiný chmel. S jejich edicí Single Hop Ale máte jedinečnou příležitost prozkoumat a porovnat vlastnosti jednotlivých odrůd chmele na...
Pivní styl Session IPA představuje lehčí pitelnější verzi stylu IPA s 4,7% alkoholu. Pivu dominuje ovocně chmelové aroma, chuť je spíše suchá a hořká v doznívání. K chmelení...
Pouze jednou do roka je možné uvařit speciální várku ležáku chmeleného čerstvým zeleným chmelem s lahodnou jemnou hořkostí a příjemnou chmelovou vůní. Čerstvý chmel neprošel...
Topolské výčepní pivo vás příjemně překvapí svojí plností a chmelově výrazným projevem. V nabídce jde o nejvíce hořký mok, který zahání žízeň s chutí opravdového piva.
Je charakteristické svým výrazným ovocným aroma po citrusech či tropickém ovoci. Použitý DRY HOPPING díky zahraničním aromatickým chmelům dodává tomuto pivu svěží ovocné aroma,...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Jejich první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...
Světlé svrchně kvašené pivo které vzniklo v západním pobřeží USA s vyváženým aromatickým profilem a vyšší hořkostí. Menší podíly a vice druhů rozmanitých chmelů dávají pivu...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Kamenická 12 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Premiant a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se...
Tmavší měděná barva s krémově bílou pěnou. Aroma angreštu a papáji. Hutné tělo a příjemná jemná hořkost s delším dozníváním. V chuti převažují tóny chmelu Nelson...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Silné pivo, polotmavé, svrchně kvašené, nefiltrované, nepasterované
Pivní styl amber ale pochází z pacifického severozápadu a vyznačuje se plnou chutí. Rudý a sladový amber...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...