Vratislavický ALE [ejl] je svrchně kvašené, velmi hořké a silné pivo. Kombinací ječných a pšeničných sladů se získá 16° mladina. Po kvašení má Bizon 7% alkoholu. Výjimečnou...
Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou...
Světlý ležák, spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůni po krvavých...
Světle zlatá barva a vyšší bílá pěna, pivo téměř čiré. Vůně plzeňského sladu a žateckého chmelu. Chuť středně plná, hořkost vyšší a výrazná chuť žateckého poloranného červeňáku....
Degustační sada - 4x Buchťák 1l Pet
Výběr 4 druhů piv z produkce minipivovaru Buchťák z Olomouce Nemilan + nečekaně dobré pochutiny k pivu od malých, ale domácích výrobců...
Degustační sada - 4x Horác 1l Pet
Výběr 4 druhů piv z produkce minipivovaru Horácký pivovar Jihlava + nečekaně dobré pochutiny k pivu od malých, ale domácích výrobců dobrůtek....
Svrchně kvašené nefiltrované pšeničné pivo s vysokou a stálou pěnou. Pivo s menší hořkostí, avšak s rozvinutým aroma hřebíčku, citronu a banánu. Neodfiltrované kvasinky mu...
Svrchně kvašené nefiltrované pšeničné pivo s vysokou a stálou pěnou. Pivo s menší hořkostí, avšak s rozvinutým aroma hřebíčku, citronu a banánu. Neodfiltrované kvasinky mu...
Jejich první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...
Všechny druhy piv jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií - ve dvou klasických varnách dvourmutovým způsobem.
Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak v...
Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.
Následuje kvašení jak v otevřených kádích,...
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Navazuje na dlouholetou tradici vaření piva v Náměšti na Hané, které se zde datuje od roku 1590. Pivovar byl postaven cca 100 m od...
Spodně kvašené, silné plné polotmavé speciální pivo s jemně kořeněnou sladovou chutí pocházející z mnichovských sladů a decentním náznakem pražené chuti karamelového sladu. Chuť...
Pro výrobu tohoto piva použili světlý slad z Kroměřížské sladovny a mnichovský slad z humnové sladovny Prostějov. Vařeno je dokokčně na dva rmuty s trojím chmelením třemi druhy...
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Jarošovský Martin 11% je světlý ležák uvařený podle originální receptury na počest všem Martinům z čerstvého zeleného chmele úrody roku 2023, který vyrostl přímo u nás v...
Pouze jednou do roka je možné uvařit speciální várku ležáku chmeleného čerstvým zeleným chmelem s lahodnou jemnou hořkostí a příjemnou chmelovou vůní. Čerstvý chmel neprošel...
Kamenická 11° je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje...
Kamenická 12 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Premiant a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se...
Nefiltrovaný světlý ležák plzeňského typu vařený tradičním postupem na tři rmuty pouze z českého sladu a dvou druhů chmele. Vyznačuje se vyšší plností a jemnými chmelovými tóny,...
Jejich prémiový ležák, který je pro tentokrát vařen z čerstvého chmele namísto granulátového. Vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií...
Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-)
Prémiový zelený ležák, který vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční...
Multi-grain ležák, spadající do kategorie India Pale Lager. Vařený z ječného, pšeničného, žitného sladu a ovesných vloček. Chmelený americkými odrůdami Centennial, Cascade a za...
Chovatel je pivo světle zlatavé barvy se střední příjemnou hořkostí, vyvážené sladové chuti a vyšším řízem. Ideální nápoj pro delší konzumaci nebo při domácích pracích.
Pouze...
Chovatel je pivo světle zlatavé barvy se střední příjemnou hořkostí, vyvážené sladové chuti a vyšším řízem. Ideální nápoj pro delší konzumaci nebo při domácích pracích.
Pivo s jen zdánlivě podivným názvem… Jejich Kočkodan je ležák, pro nějž je charakteristická měděná barva s výraznou chuti vídeňského a bavorského sladu. Chmelové aroma a hořkost...
Světlé, ochucené pivo. Kvašené, pro tento styl tradiční, metodou mixed fermentation. Tj. k pivním kvasinkám se přidávají i bakterie mléčného kvašení, zodpovědné za příjemnou...
V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...
Jejich první silný ALE světlé barvy s hustou nízkou pěnou potěší milovníky tohoto typu piv. Díky pečlivě vybrané směsi chmelů Simcoe a Lotus, svrchnímu kvašení při vysokých...
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v...
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v...
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost,...
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost,...
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost,...