Mazák - 11° Extra hořká - 15l sud
Kód: MA-EHO-15Související produkty
Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Krušnohor Jedenáctka ihned zaujme svou světle zlatavou barvou a příjemným chmelovým aroma žateckého chmele. Po napití pak objevíte její lehčí až středně plné tělo a mírně vyšší...
Detailní popis produktu
15l sud - 11°Extra hořká
Jak sám název napovídá, tento světlý ležák vyniká svou vysokou hořkostí. Plzeňský slad, který je zde zastoupen ve stoprocentním sypání, je zcela převálcován chmelovou bouří, která ostře nastoupí a ještě dlouze potom libě odeznívá.
Parametry produktu 11°Extra hořká:
- Stupňovitost: 11% EPM
- Obsah alkoholu: 4,4% obj.
- Hořkost IBU: 44
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu 11°Extra hořká:
- pitná voda
- ječný slad
- granulovaný chmel (Žatecký Poloraný Červeňák, Agnus)
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Sud 15l
Adresa: Hodonínská 1110, 696 17 Dolní Bojanovice
Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...
Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-)Prémiový zelený ležák, který vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční...
Pivo je charakteristické jemně aromatickou hořkostí, vysokou pitelností, výborným řízem a pěnivostí. Při jeho vaření používámehlávkový žatecký chmel.
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Pro výrobu spodně kvašených piv používají pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používají různé...
Tradiční ležák s bohatou pěnou, vyváženou plností a lahodně hořkou chutí, která pobízí k dalšímu napití.
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v...
Kamenická 11° je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje...
Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití....
Kumburák, 12° světlý ležák. Kumburák je světlý ležák plné chuti se sametovou pěnou. Název dostal podle zříceniny hradu Kumburk, která se nachází nedaleko novopackého pivovaru.
Oblíbené višňové pivo 10,5 ° v 15l sudu. Skvělé ovocné osvěžení, které ocení zejména ženy, ale oblíbence má i v mužské části populace.
Dlouhodobě nejoblíbenější pivo jejich pivovaru v 15 litrovém KEG sudu. Jde o Ryzáka 11° - světlý ležák filtrovaný (možno zakoupit nefiltrovaný). Ideální na uhašení žízně.
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
