Jarošovský Matúš 12% - 15l sud
Kód: 8085Související produkty

Prémiový ležák Krušovice Bohém je uvařen z prémiového žateckého chmele - Žatecký Poloraný Červeňák, Sládek a Premiant, který dodává typicky českému ležáku jedinečnou chuť s...

Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Kamenická 11° je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje...

Polotmavé speciální pivo (spodně kvašené). Jedno z našich muzikantských piv, které se v naší nabídce ustálilo, vařeno pro kapelu Huménečko na křest jejich prvního CD....

Kumburák, 12° světlý ležák. Kumburák je světlý ležák plné chuti se sametovou pěnou. Název dostal podle zříceniny hradu Kumburk, která se nachází nedaleko novopackého pivovaru.

Příjemně pitelné, jednoduché pivo s umírněným chmelením. Věrné přeodbrazu klasického českého ležáku přístupného všem konzumentům.

Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...


Vznešený pivní styl IPA s americkými chmely. Svrchně kvašené pivo s výrazným aroma po pryskyřici (až borovici), citrusech a tropickém ovoci. Typická je vyšší až suchá hořkost.

Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-)Prémiový zelený ležák, který vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční...

Světlý ležák s vyšší plností a zlatou barvou, který vyniká výraznou lahodnou hořkostí. Každou várku chmelí podle prvorepublikové receptury na čtyřikrát v přesně daných časech a...

Jak sám název napovídá, tento světlý ležák vyniká svou vysokou hořkostí. Plzeňský slad, který je zde zastoupen ve stoprocentním sypání, je zcela převálcován chmelovou bouří,...

Jejich prémiový ležák, který je pro tentokrát vařen z čerstvého chmele namísto granulátového. Vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií...

V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...

J.O. ŠLIK byl jedním z dávných majitelů jejich pivovaru, a především jedním z předních vůdců protihabsburské opozice, který našel smrt na popravišti na Staroměstském náměstí po...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.