Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími...
Máz je nejprodávanější svijanské pivo jak v točené, tak lahvové variantě. Začali ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími...
J.O. ŠLIK byl jedním z dávných majitelů jejich pivovaru, a především jedním z předních vůdců protihabsburské opozice, který našel smrt na popravišti na Staroměstském náměstí po...
J.O. ŠLIK byl jedním z dávných majitelů jejich pivovaru, a především jedním z předních vůdců protihabsburské opozice, který našel smrt na popravišti na Staroměstském náměstí po...
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Topolský světlý ležák - jedenáctka je výrazně chmelová až kořenitá. Použití méně tradičních českých chmelů Agnus a Rubín má za následek drsnější hořkost a celkový projev piva....
Střední jemný říz, střední plnost. V chuti sladší, sladové, se střední ostřejší hořkostí a kořenitě chmelovými tóny. Doznívání je kořenitě chmelové a sladší sladové.
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...
Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...
Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované.
Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem. Výsledkem je pivní lahůdka s...
Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...
Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů.
Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Světlý ležák s vyšší plností a zlatou barvou, který vyniká výraznou lahodnou hořkostí. Každou várku chmelí podle prvorepublikové receptury na čtyřikrát v přesně daných časech a...