Pivo doplněné jemným chuťovým tónem místního Kyjovského medu. Pozitivně působí nejenom na chuťové pohárky, ale také díky šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje příjem...
KY-MED-5L
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele.
KY-11-1L
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
KY-12-5L
Mata Hari se proslavila jako slavná dvojitá agentka. Stejně tak piva typu Berliner Weisse si získávají svůj věhlas díky dvojímu kvašení, které přivýrobě probíhá. Jedním typem je...
KY-MH-1L
+ Dárek zdarma
Degustační sada - 4x Kyjov 1l Pet
Výběr 4 druhů piv z produkce minipivovaru Kyjovský pivovar + nečekaně dobré pochutiny k pivu od malých, ale domácích výrobců dobrůtek. Zkrátka...
SP-4-KYJ
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele.
KY-11-PL
Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí....
KA-10-1L
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele....
KY-11-5L
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
KY-12-1L
Americký světlý ale se stal ikonou řemeslných pivovarů v Americe v osmdesátých letech minulého století. Toto pivo vyniká výraznou hořkou chutí, která je pro tento pivní styl...
KY-MO-1L
Vilík 12° - 1l Pet
Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované.
Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem. Výsledkem...
KY-VIL-1L
Stout barikovaný na dubovém dřevě, které předtím bylo v dlouhém kontaktu s whisky. Tím získalo toho pivo ve vůni tóny vanilky i samotné whisky. Je to tmavé pivo s výraznou plnou...
KY-STOUT-1L
Americký světlý ale se stal ikonou řemeslných pivovarů v Americe v osmdesátých letech minulého století. Toto pivo vyniká výraznou hořkou chutí, která je pro tento pivní styl...
KY-MO-PL
Cold IPA patří mezi nejnovější pivní styly. Pochází z USA. Odlišností tohoto pivního stylu je, že se kvasí „ležákovými“ kvasinicemi, tedy kvasnicemi spodního kvašení. Ve...
KY-JA-PET
KY-ZE-PET
Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí....
KY-KA-5L
KY-MOS-5L
KY-CY-PET
KY-SV-PET
KY-VI-10KEG
KY-MO-10KEG
KY-KA-10KEG
KY-MU-1L
KY-KA-PL
KY-ZA-1L
KY-MILK-PET
KY-11-20
KYJ-JAN-1L
KY-PI-PET
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
KY-12-30KEG
KY-LE-1L
Sklář 10°
Momentálně nedostupné (nastavte si hlídání dostupnosti)
KY-SKL-05
2646
Kyjovský Pivovar
Kyjovský Pivovar je významnou pivovarnickou institucí v České republice. Jeho dlouhá historie, kvalitní piva a zapojení do místní komunity ho činí jedinečným místem pro pivní nadšence.
Sortiment piv
#showmore#
Kyjovský Pivovar nabízí širokou škálu pivních stylů, které uspokojí různé preference pivních nadšenců. Mezi nejoblíbenější piva patří tradiční ležáky s plnou chutí a jemnou hořkostí. Dalšími oblíbenými styly jsou například světlé pivo, pšeničné pivo a silné speciální piva s výraznou chutí a vůní. Každý z těchto pivních stylů je pečlivě vyroben s láskou a odborností, což zajišťuje jejich výjimečnost.
Způsob vaření piva
Kyjovský Pivovar se pyšní tradičním způsobem vaření piva, který se řadí mezi ty nejkvalitnější. Pivovar pečlivě vybírá suroviny z regionálních dodavatelů, jako je kvalitní slad a chmel. Vaření piva v pivovaru Kyjov je proces, který vyžaduje preciznost a řemeslnou dovednost. Od smíchání surovin po fermentaci a dlouhé stárnutí v tanku se každá fáze vaření pečlivě kontroluje, aby byla zajištěna konzistentní kvalita a chuť.
Historie Kyjovského Pivovaru
Kyjovský Pivovar byl založen začátkem 16. století a od té doby si získal vynikající pověst svými tradičními recepturami a kvalitním pivem. Pivovar začal jako malá rodinná podniková záležitost a postupem času se rozrostl významným hráčem na české pivní scéně. Přestože se průběžně modernizoval, vždy si zachoval tradice a postupy vaření piva, které se předávají z generace na generaci.