Liďák 10° - 1l Pet
Kód: OR-10-1LSouvisející produkty
Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.
Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.
Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.
Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.
Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem. Následuje kvašení jak v otevřených kádích,...
Topolská desítka je ideální pivo pro zahnání žízně. I přesto, že je to "pouze" desítka, jedná se pivo plné chutí. Sladovost i hořkost jsou v zájemné harmonii.
Sladěné, spíše plnější pivo světlý ležák s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.
Topolské výčepní pivo vás příjemně překvapí svojí plností a chmelově výrazným projevem. V nabídce jde o nejvíce hořký mok, který zahání žízeň s chutí opravdového piva.
Pro speciál Myslivec je charakteristická typická lehce kouřová, až uzená chuť nakuřovaného sladu, příjemné chmelové aroma, a mírně kořeněná hořkost.
Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-) Je ležák zelené barvy vařený speciálně na Velikonoční svátky. Pivo se vyznačuje příjemnou chmelouvou chutí,...
V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...
Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury.
Toto pivo vzniklo díky Jindrovi Poláčkovi, který je vytáhl na pivo ,,Na růžek'' a seznámil. Již po pár slovech se z nich stali přátelé. Slovo dalo slovo, proběhlo pár pivek a...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Liďák 10°
Osvěžující, mírně hořčí pivo s jemným chmelovým aroma dosaženým přídavkem speciálního chmele Mandarine k českým chmelům.
Parametry produktu Liďák 10°:
- Stupňovitost: 10% EPM
- Obsah alkoholu: 4% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu Liďák 10°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Mariánské nám. 78, 686 01 Uherské Hradiště
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pet láhev 1l |
|---|---|
| Druh piva: | Světlé výčepní, Spodní kvašení, Nepaster |
| Objem: | 1L |
| Obsah alkoholu: | 4,0% obj. |
| Pivovar: | Orlovna |
| Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
| Položka byla vyprodána… | |
Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem. Následuje kvašení jak v otevřených kádích,...
Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury.
Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí....
Topolská desítka je ideální pivo pro zahnání žízně. I přesto, že je to "pouze" desítka, jedná se pivo plné chutí. Sladovost i hořkost jsou v zájemné harmonii.
Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...
Pivo se svěží chutí a lehkou hořkostí, která příjemně osvěží a zažene každou žízeň. Nejvhodnější je po těžké práci, či náročném sportovním výkonu. Optimálně doplní ztracené...
Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....
Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...
Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
