Liďák 10° - 1l Pet
Kód: OR-10-1LSouvisející produkty

Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.

Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.

Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.

Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.

Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem. Následuje kvašení jak v otevřených kádích,...

Sladěné, spíše plnější pivo světlý ležák s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.

Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury.

Pivo svrchně kvašené s obsahem alkoholu 5° . Horácké pivo se vyrábí z českých chmelů, pěstovaných v Žatecké oblasti a moravských sladů z Hané. Při výrobě piva používáme...

Tento jantarový speciál zaručuje jedinečný zážitek. Vyniká sytou barvou, vyšší hořkostí s kořeněným charakterem a příjemným chmelovým dozníváním.

V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...

Světlý ležák Prémium je vlajkovou lodí pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje se příjemnou výraznou hořkostí, plnou chutí a vynikající pěnivostí. Nižší prokvašení zajišťuje hlavně...

Stále platí, že od prvního do posledního doušku je toto pivo učiněné osvěžení. Novinkou ale je, že změnou složení a výrobního postupu jsme docílili piva, ve kterém je dle...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Liďák 10°
Osvěžující, mírně hořčí pivo s jemným chmelovým aroma dosaženým přídavkem speciálního chmele Mandarine k českým chmelům.
Parametry produktu Liďák 10°:
- Stupňovitost: 10% EPM
- Obsah alkoholu: 4% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu Liďák 10°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Mariánské nám. 78, 686 01 Uherské Hradiště
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlé výčepní, Spodní kvašení, Nepaster |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,0% obj. |
Pivovar: | Orlovna |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |

Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem. Následuje kvašení jak v otevřených kádích,...

Čerstvé, přírodní světlé filtrované i nefiltrované, nepasterované pivo vařené dle tradiční receptury.

Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí....

Letní či pracovní pivo s čistou a vyváženou chutí. Středně prokvašené pivo s bohatou pěnou. Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím...


Pivo se svěží chutí a lehkou hořkostí, která příjemně osvěží a zažene každou žízeň. Nejvhodnější je po těžké práci, či náročném sportovním výkonu. Optimálně doplní ztracené...

Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...

Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.