Horác Enzet ALE - Pet 1l
Kód: HO-EN-1LSouvisející produkty
Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost,...
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v...
Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do...
Předprodej zeleného piva 2024 zahájen! Předprodej - V distribuci od 18. 3. 2024 Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-) Prémiový zelený ležák,...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...
Novozélandský ležák – Světlé spodně kvašené speciální pivo chmelené novozélandskými aromatickými chmely.
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Horác Enzet ALE
Svrchně kvašené pivo se speciálními druhy chmelů z Nového Zélandu.
Parametry produktu Horác Enzet ALE:
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 5,3% obj.
- Hořkost IBU: 39
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: svrchní
Složení produktu Horác Enzet ALE:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel, chmelové produkty
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Pávovská 3106/19, 586 01 Jihlava
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Svrchně kvašená piva, Ale |
EPM: | 12% |
Hořkost: | 39 IBU |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 5,3% obj. |
Pivovar: | Pivovar Horác |
Složení: | pitná voda, ječné slady, chmel, chmelové produkty a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |
Svěží pivo, uvařeno s použitím amerického chmele Citra. Tento chmel se vyznačuje příjemnou chutí a vůní citrusových plodů a tropického ovoce.
Tento produkt je pro Velikonoce 2024 VYPRODÁN, děkujeme za pochopení! Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-) Je ležák zelené barvy vařený...
Polotmavý ležák 12° vídeňského typu s výraznější hořkostí a krémovou pěnou. Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka....
Pro speciál Myslivec je charakteristická typická lehce kouřová, až uzená chuť nakuřovaného sladu, příjemné chmelové aroma, a mírně kořeněná hořkost.
Pečlivým výběrem chmele Mosaic vznikl výjimečný produkt. V chuti a vůni lze zpozorovat multivitamínové aroma. U piva je výborná pitelnost, střední říz a originální chuť.
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Je charakteristické svým výrazným ovocným aroma po citrusech či tropickém ovoci. Použitý DRY HOPPING díky zahraničním aromatickým chmelům dodává tomuto pivu svěží ovocné aroma,...
Jsem Oatmeal Pale Ale, tedy pivo svrchně kvašené s přídavkem ovesných vloček. Jsem nefiltrované a nepasterizované pivo, které bylo chmeleno moderním chmelem Nectaron z Nového...
Pro výrobu spodně kvašených piv používají pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používají různé postupy...
Polotmavý ležák vařený s přídavkem karamelového a vídeňského sladu, díky čemuž získává karamelovo-sladovou chuť
Slova sládka Petra Hauskrechta: „Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady...
Světlé svrchně kvašené pivo chmelené aromatickými chmely citra + sabro + rakau + polaris. Lehký svěží ejlík.
Čirá zlatavá barva, plná a hustá pěna. Sladová chuť s dozvuky sezónního zeleného chmele, který se každoročně urodí v chmelnici na Ferdinandově dvoře. Pivo s grácií.
Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.